Nieuws

Een geslaagde gastvrije editie van FMN Connect XL: Hybrid Hospitality

Profielfoto van FMN Redactie
14 december 2022 | 1 minuut lezen

Op donderdag 24 november 2022 vonden onze events Benchmark XL en FMN Connect XL plaats. Samen met Colliers hebben we weer een mooi programma kunnen neerzetten waarbij ontmoeten en inspireren centraal stond. We mochten 200 leden en branchegenoten ontvangen in The Social Hub in Amsterdam; een inspirerende locatie waar alles draait om gastvrijheid. 

Interessant programma

De impact het van hybride werken op de huisvesting, werkomgeving en dienstverlening is groter dan vooraf gedacht. De bezetting op kantoren is inmiddels gestabiliseerd en de bezettingscijfers tonen  een gemiddelde van 40% op piekmomenten. Hoe krijgen wij personeel weer terug naar kantoor? Hoe wordt het kantoor opnieuw betekenisvol en wat voor rol kan hospitality hierin spelen? Door onder andere de keynotesprekers, de verschillende break-out sessies én het innovatiecarrousel kregen we antwoorden en inzichten op deze vraag. 
 

FMN Student Awards

Één van de hoogtepunten van deze dag was wel de uitreiking van de FMN Student Awards, waarbij de zes genomineerden hun onderzoek middels een video op groot scherm toonden aan het publiek. Na het stemmen door het publiek én de bekendmaking van het oordeel van de vakjury werden de twee winnaars bekendgemaakt. In de categorie Bachlor werd de scriptie van Daniëlle van 't Westeinde verkozen als meest innovatief. In de categorie Master was Sena Hulsbosch de gelukkige winnaar! Zij winnen beiden onder andere €1500,- aan Europees congrestegoed. Gefeliciteerd!
 

Bekijk hier de aftermovie

 

Klik hier om naar het fotoalbum van deze dag te gaan