Podcast

#20: De definitie van 'Het Normaal’

29 april 2021 | 2 minuten lezen

In deze aflevering van FMN Podcast een verhaal over dat we het eigenlijk nog niet weten, dat meningen uiteenlopen, deskundigen elkaar tegenspreken en het facilitaire werkveld en de gebouwgebruikers bezig zijn met teams en thuiswerken. Wel wordt duidelijk dat het niet om het gebouw, de inrichting en faciliteiten gaat, maar dat de primaire aandacht uit moet gaan naar de werkende mens, waar die dan ook is. En dat we moeten kijken naar het organiseren van de voor het bedrijf noodzakelijke processen.

We verwachten echt leiderschap van de boven- en middenlaag van de organisatie in samenwerking met teams, waarbij naast de professionele zaken zeker ook de persoonlijke zaken betrokken moeten worden in de definitie van 'Het Normaal’. 'Rustig aan’, koffiedrinken, experimenteren, vertrouwen en geloven zijn daarbij de steekwoorden. Daarmee komt de rest vanzelf… Dus: doe nog even niets en ga koffiedrinken (vooral lekkere…).

Gastheer Hans Topée gaat in gesprek met Wim Pullen (directeur bij CfPB (TU Delft)), Harold Coenders (partner / directeur Colliers en FMN-bestuurslid Data & Kengetallen), Guido Meijer (directeur Global Facility Management - Real Estate bij Philips) en Henny van Egmond (eigenaar Yolk).

Over de sprekers

Wim Pullen

Wim Pullen | w.r.pullen@tudelft.nl
Directeur bij CfPB (TU Delft)
+31 (0)6 51 21 16 30
 

Harold Coenders

Harold Coenders | harold.coenders@colliers.com
Partner / directeur Colliers en FMN-bestuurslid Data &Kengetallen
+31 (0)6 51 62 74 42

Guido Meijer

Guido Meijer | guido.meijer@philips.com
Directeur Global Facility Management - Real Estate bij Royal Philips
+31 (0)6 10 55 61 17

Henny van Egmond

Henny van Egmond | henny.van.egmond@yolk.nl
Eigenaar Yolk
+31 (0)6 52 61 18 54