Podcast

#33 Een facilitaire blik op de toekomst 1 – FM, vastgoed en de werkplek van de toekomst

Profielfoto van FMN Redactie
19 oktober 2021 | 2 minuten lezen

“Een facilitaire blik op de toekomst” is een nieuwe serie binnen de FMN Podcast, vol gesprekken met leiders van invloedrijke bedrijven in Facility Management. Het vakgebied heeft het laatste jaar veel aandacht gekregen door alle ontwikkelingen als gevolg van corona, nieuwe manieren van werken en de energietransitie die bijdraagt aan een duurzamere wereld. Podcast-host Natalie Hofman (FMN Bedrijvenplatform) laat zien hoe de captains van facilitaire bedrijven naar de toekomst kijken. Hoe zien zij de wereld veranderen en hoe zien zij het vakgebied zich ontwikkelen. Welke rol hebben ze en hoe zorgen we gezamenlijk voor de beste, gezonde, veilige en duurzame werkplek voor alle werknemers in Nederland en daarbuiten. 
Deze podcast is niet alleen te beluisteren, maar ook te bekijken via YouTube! Krijg zo ook een beeld van de sprekers én de prachtige locatie waar de podcast wordt opgenomen.

In de eerste podcast zijn Harold Coenders van Colliers en Allon van den Bergh van CBRE aan de beurt. In het hybride Zoku Hotel annex werkomgeving in Amsterdam spreken zij over de scheidslijn tussen facility management en vastgoed en hoe de werkplek van de toekomst en de rol van facility management zich definitief aanpast.

Bekijk deze aflevering

Over de sprekers

Allon van den Bergh

Allon van den Bergh 
Regional Managing Director at CBRE

Harold Coenders

Harold Coenders 
Partner / Director bij Colliers

Natalie Hofman

Natalie Hofman 
Oud-voorzitter FMN, Directeur Felicias