Podcast

#45 Nieuw werk // New business: over aanpassen, herbeginnen, begrijpen en de kansen voor 2023

Profielfoto van FMN Redactie
1 december 2022 | 2 minuten lezen

Hoe gaan vastgoedland en de facilitaire aanbieders de wereld van eindgebruikers en huurders bepalen? Gaan ze in overleg met facility professionals of direct met leiders van organisaties?

De covid-periode en de ontwikkelingen van nu zijn spannend voor facilitaire aanbieders met de onbekende of veranderende vraag van opdrachtgevers van vandaag. Helemaal omdat nu meer dan ooit de menselijke maat, snel schakelen, ‘waarde’ en ‘betekenis geven’ naast echt leiderschap aan de orde zijn.

Hans Topée gaat deze keer namens het FMN Expertteam Hospitality & Soft Services in gesprek met drie verschillende hospitality aanbieders. Scroll naar beneden, want de sprekers worden voorgesteld onder deze video! Nieuwsgierig geworden? Beluister de podcast hierboven of via Spotify, of bekijk deze podcast hieronder.

Bekijk deze aflevering
 

 

De sprekers:

 

Thomas Zwart (Concept Engineer) was CEO bij Capital C, ‘Event en Business locatie’. Per januari 2023 staat Thomas weer open mooie projecten.

De toplocatie/business aanbieder.

 

Rogier Verbeek is CEO bij Flexim Benelux. Dit is een facilitaire aanbieder van energierijke werkomgevingen via IFM en FM contracten. Breed en in een transparant model. Ze zijn druk bezig met de mogelijkheden en impact van ’technologie’ in het kader van Smart Hospitality serviceconcepten.

De IFM aanbieder.

 

Jacob Jan Bos is Directeur Business Horeca bij Hutten. Hutten gaat voor duurzame businessrelaties in de Foodservice, de Care&Cure, Hospitality en foodretail.

De Food-experience-aanbieder