Podcast

#4: FM en technologie: in gesprek op FMN Connect XL Bits don't bite!

In een half uur nemen we je aan de hand van verschillende korte interviews mee naar de hoogtepunten van FMN Connect XL: Bits don't bite.

5 december 2019 | 1 minuut lezen

Op 27 november vond een (uitverkochte) editie van FMN Connect XL plaats. Het thema van dit event was: Bits don't bite: FM en technologie! Meer dan 270 FMN'ers genoten deze dag van een gevarieerd programma en de afsluitende borrel. In een half uur nemen we je aan de hand van verschillende korte interviews mee naar de hoogtepunten van deze dag!

We spreken met keynotespeaker prof. dr. Bob de Wit, de mensen achter de verschillende interactieve workshops en presentaties, zoals Wouter van Diemen (Embrace Hospitality Services), Marnix van Eerde (Diginova), Mark Meerbeek (Ditox) en Olaf van der Veen (Zero Foodwaste).

Ook spreken we met de kersverse winnaars van de FMN Student Awards 2019Erik van Eerten (Bachelor) en Annabel Jansen (Master) over de inhoud van hun scripties. FMN Young was voor het eerst aanwezig op een event, dus we spraken natuurlijk met voorzitter Mirjam van den Dool, en kernteamlid Noa de Ruiter.

Als laatste blikken we terug op deze geslaagde dag met onze enthousiaste dagvoorzitter Renske van der Heide die tevens is benoemd tot bestuurslid van FMN.