Zoeken & filter Zoeken & filter

Een gezond herstel voor scholen na de pandemie

Ecophon heeft leerlingen in Frankrijk, Zweden en Nederland ondervraagd om de omvang en impact van lawaai op Europese scholen in kaart te brengen.
1 link toegevoegd

De gevolgen van de coronacrisis voor de werkomgeving

Carlien Noppers deed in opdracht van FMN Community Oost-Nederland kwalitatief onderzoek naar de blijvende gevolgen van de coronacrisis voor het facilitaire werkveld.

9 inzichten om de hybride medewerker te faciliteren in eten, drinken en gastvrijheid

Hutten heeft zich verdiept in de hybride medewerkers en een mooi overzicht gemaakt van de koppeling van de werkplek met de cultuur en behoefte aan dienstverlening.

Anderhalvemeter kantoor. Werkt dat?

In deze whitepaper van Facto komen vijf experts aan het woord over het 1,5-meter-kantoor. Een van hen is Harold Coenders, FMN Bestuurslid Data & Kengetallen en partner/directeur Colliers.

Kennismiddag Healthy Workplace bij VGZ

FMN Community Oost-Nederland organiseerde op donderdag 23 januari 2020 de kennismiddag Healthy Workplace bij VGZ in Arnhem.

Een gezond voedingsaanbod voor patiënt, personeel en bezoeker in Nederlandse ziekenhuizen

In dit document vind je de resultaten van de expertmeeting Voeding in ziekenhuizen - naar een gezond aanbod voor patiënt, personeel en bezoeker die de Alliantie Voeding organiseerde op dinsdag...

Facility & Workplace Management Marktonderzoek 2019

Duurzaamheid wordt voor het eerst als belangrijkste trend voor facility & workplace management aangewezen. Klantgerichtheid en technologie eindigen op de respectievelijk tweede en derde plaats.

Welzijn in de werkomgeving

Tijdens haar presentatie 'Welzijn in de werkomgeving' op Design District 2017 sprak Myrthe Heijnen over zitgedrag, werkstress, de invloed van de fysieke omgeving en conceptontwikkeling.
1 document toegevoegd

FMI #2 - 2013 Zorg

In deze uitgave van FMN s tijdschrift FMI staat zorg centraal.

FMI #1 - 2013 Leisure management

In deze uitgave van FMN's tijdschrift FMI staan leisure management en veiligheid centraal.