Nieuws

Je kunt je nog één week aanmelden voor de FMN Student Awards!

Profielfoto van Niels Peters
30 augustus 2021 | 1 minuut lezen

Een scriptie schrijven is zwoegen. Hoe gaaf zou het zijn als je een prijs zou winnen voor je harde werk? En dat nog meer mensen binnen de FM-wereld jouw conclusies en aanbevelingen kunnen lezen? Ook dit jaar reikt de Commissie Onderwijs de FMN Student Awards uit. De bachelor- en masterstudent die in het studiejaar 2020-2021 de meest impactvolle scriptie schreven tijdens hun studie, worden beloond met een award. 

Tot en met aanstaande zondag 5 september kan jij je nog aanmelden voor de FMN Student Awards. Heb jij een bachelor- of masterscriptie geschreven, welke relevant is voor het gehele vakgebied? Kijk dan zeker even op de pagina van de FMN Student Awards; er zijn namelijk naast goede publiciteit van jouw onderzoek ook mooie prijzen te winnen! 

Wat kun je winnen?

Winnaars
✔ Deelname, reis en verblijf aan een internationaal FM-congres binnen Europa, bijv. World Workplace Europe (t.w.v. maximaal € 1.500,-)
✔ Winnaarscertificaat
✔ Gratis FMN-abonnement tot 31 december 2022
✔ Persfoto
✔ Artikel gebaseerd op je scriptie 

Finalisten
✔ Finalistencertificaat
✔ Gratis FMN-abonnement tot 31 december 2022
✔ Foto samen met andere finalisten
✔ Artikel gebaseerd op je scriptie

Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten, inclusief een korte samenvatting! Dat is de moeite waard toch?

Klik hier om je aan te melden!