Zoeken & filter Zoeken & filter

SAMENVATTING Facility & Workplace Management Marktonderzoek 2024

Bekijk deze korte samenvatting van het Facility & Workplace Management marktonderzoek dat TwynstraGudde in samenwerking met Facility Management Nederland publiceert.

SAMENVATTING Facility & Workplace Management Marktonderzoek 2023

Download deze korte samenvatting van het tiende Nederlandse Facility & Workplace Management marktonderzoek dat TwynstraGudde in samenwerking met Facility Management Nederland publiceert.

Facility & Workplace Experience Marktonderzoek 2022

Ieder jaar wordt in opdracht van FMN het Facility & Workplace Experience Marktonderzoek uitgevoerd door TwynstraGudde. Het onderzoek geeft naast actuele cijfers over de omvang van de facilitaire markt

Start document Buildings smart, open FM BIM protocol IDS en CDE

buildingSMART is de wereldwijde brancheorganisatie die de digitale transformatie van de bouwsector stimuleert. Namens ET-Technologie werkt Fred Kloet aan de koppeling tussen BIM voor bouw en FM.

Anderhalvemeter kantoor. Werkt dat?

In deze whitepaper van Facto komen vijf experts aan het woord over het 1,5-meter-kantoor. Een van hen is Harold Coenders, FMN Bestuurslid Data & Kengetallen en partner/directeur Colliers.

Facility & Workplace Management Marktonderzoek 2019

Duurzaamheid wordt voor het eerst als belangrijkste trend voor facility & workplace management aangewezen. Klantgerichtheid en technologie eindigen op de respectievelijk tweede en derde plaats.

Professioneel managen kapitaalgoederen

Dit document van Royal HaskoningDHV geeft een korte beschrijving van assetmanagement en het belang van beheer en onderhoud.

Toegevoegde waarde in onderhoudscontracten

René Bont van Heijmans hield een online onderzoek naar de effectiviteit van gebouwbeheer en -onderhoud. Vertegenwoordigers van onder meer overheden, bedrijven, onderwijsorganisaties, ziekenhuizen...

FMI #11 - 2013 Techniek

In deze uitgave van FMN s tijdschrift FMI staat techniek centraal.
1 document toegevoegd