Nieuws

Voorwoord Michel Tobé in Analyse: Een veranderende ondersteuning

Profielfoto van FMN Redactie
17 september 2020 | 1 minuut lezen

Michel Tobé verzorgt het voorwoord van het onderdeel ‘Facility Management’ in de publicatie ‘Analyse: Innovatieve Gezondheidszorg & Bedrijfscontinuïteit’. Michel gaat in op de veranderende ondersteuning die is ontstaan naar aanleiding van de coronacrisis.

In het voorwoord ‘Een veranderende ondersteuning’ wordt de huidige situatie en positie van FM geschetst door Michel. Juist in deze tijd staat FM volop in de belangstelling. Ontmoeten, de identiteit van een bedrijf ervaren en de verbinding met elkaar aangaan zijn wellicht belangrijker dan ooit geworden. Maar de situatie vraagt om een andere aanpak dan die we gewend zijn. Verandering, begeleiding en ondersteuning zijn nodig en FM is van grote betekenis op dit gebied.

Noodzakelijk om te veranderen

Michel benoemt tevens de impact van de crisis op het FM-vakgebied. De lege gebouwen en lagere bezettingen hebben hun weerslag op FM. Volgens Michel is het noodzakelijk om als FM-bedrijf zelf ook te veranderen om van betekenis te kunnen blijven. “Dit doen we voor anderen, maar zeker ook voor onszelf.”

Lees hier het voorwoord van Michel.

'Analyse: Innovatieve Gezondheidszorg & Bedrijfscontinuïteit' is een uitgave van European Media Partner. Analyse is gedistribueerd met het Financieele Dagblad en is hier te lezen als e-paper.