Nieuws

Reis mee met BLB Global Conference & Inspiration Tour

7 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Grijp je kans en reis mee met FMN en beleef de  Building Leisure Buildings Global Conference & Inspiration Tour tijdens de Wereldexpo in Dubai. BLB neemt je tijdens de Building Leisure Buildings Global Conference & Inspiration Tour mee naar unieke leisure- en hospitalitygebouwen in de Emiraten. Je krijgt kennis en expertise van leidende experts van lokale overheden, facility managers, toparchitecten, designers, ontwikkelaars, investeerders en ingenieursbedrijven. Ook delen zij hun ambitieuze plannen voor de toekomst. Verder bouw je tijdens deze tour aan een ijzersterk internationaal netwerk. Door kennis en kennissen te delen, verhoog je het succes van je eigen vastgoedprojecten.

Reis je mee?

FMN is partner van BLB en reist naar de Emiraten om deze tour bij te wonen. Als FMN-lid kun je ook mee en genieten van de ambitie, drive en energie van Abu Dhabi, Dubai en Sharjah. Je kunt kiezen tussen twee edities:

  • editie 2021: dinsdag 23 november t/m zondag 28 november 2021
    Nog even voor de zekerheid: FMN reist zelf met deze tour NIET mee.
     
  • editie 2022: dinsdag 8 februari t/m zondag 13 februari (FMN is tijdens de februari-editie aanwezig)
    FMN reist met deze tour WEL mee.

Meer informatie over FMN's deelname aan BLB Global Conference & Inspiration Tour

Heb jij interesse om mee te reizen of wil je meer informatie? Bekijk dan het volledige bericht op deze pagina op de FMN website