Activiteit

FMN Connect XL Maak(t) de verbinding!

13 jan
13 januari 2022
13:00 tot 17:00
Congres
20 juli 2021 | 2 minuten lezen

Het congresprogramma staat geheel in het teken van ‘Verbinding maken’ en juist dat belangrijke onderdeel wordt door de recente coronamaatregelen bemoeilijkt. Daarom is het najaarscongres FMN Connect XL Maak(t) de Verbinding, dat zou plaatsvinden op 25 november 2021, nu verplaatst naar 13 januari a.s. 

Hoe kan het ook anders in deze tijden, het FMN Connect XL congres staat helemaal in het teken van 'verbinden'. Eindelijk weer fysiek bijeen en zoals altijd een dag bomvol inspiratie, boeiende sprekers en netwerkmogelijkheden!

We nodigen je uit om op deze dag de verbinding te maken met onze leden, partners, geïnteresseerden, sponsoren én de FMN-organisatie. Uiteraard ontbreekt ook de uitreiking van de  FMN Student Awards  niet én worden onze actieve leden met een verrassend programma bedankt voor hun inzet gedurende dit jaar.

Wat mag je op deze dag verwachten?

Het thema verbinden is veelomvattend. Van persoonlijk tot zakelijk en van HR tot ICT. We zullen zoveel mogelijk invalshoeken belichten in informele opzet. Daarnaast is er een podium voor de uitreiking van de jaarlijkse Student Awards. Als vereniging zit het maken van verbinding in het DNA van FMN. Elkaar live ontmoeten en netwerken zijn belangrijke onderdelen van onze bijeenkomsten en deze zullen dus zeker niet ontbreken. 

Toegangsprijzen en aanmelden FMN Connect XL

Als FMN-lid (professional - young professional - student) heb je gratis toegang tot het festival. Niet-leden, of gratis deelnemers van het platform dienen wel een betaalde ticket te kopen, maar hebben daarna wel recht op één jaar lidmaatschap tegen een korting van 50% van de normale contributie.

De prijzen voor niet-leden zijn als volgt:
Professionals: € 160,-
Young professionals (t/m 30 jaar): € 80,-
Studenten: € 25,- 

Meld je (gratis) aan voor FMN Connect XL via Eventbrite

Programma:

13.00

Ontvangst voor FMN Connect XL Maak(t) de Verbinding

13.45

Aanvang programma FMN Connect XL Maak(t) de verbinding
Opening en presentatie finalisten FMN Student Awards 2021

14.15

Maak zelf de verbinding op het festivalplein met bijdragen van:
FMN, Expertteam Faciliteren, Expertteam Werken, Topdesk, Nuvolo, PWC, Essity, GreenTix, Dutch Green Building Council, Plan@Office, Facilicom, CapitalC, Hutten, Flexim, Humanagement, HotspotLab, De Vos Groep.

 

Maak kennis met de finalisten van de FMN Student Awards én volg een spoedcursus Luisteren door pianist Nicolaas Duin.

16.05

Closing Keynote Ad Bastiaanse - Let's Connect! Interactieve presentatie over de kracht van verbinden. Inclusief feestelijke uitreiking FMN Student Awards

17.00

Netwerkborrel

18.00

Avondprogramma Actieve Leden (alleen op uitnodiging)

Programma onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer info over het programma, de sessies en de sprekers

Eventbeeld FMN Connect XL jan2022

De locatie wordt mede mogelijk gemaakt door FMN partner CompassGroup.

Kom naar FMN Connect XL en meld je nu (gratis) aan via Eventbrite

Locatie

Seineweg 2
1043 BG Amsterdam