Activiteit

CFP Green Buildings Event 2024

11 apr
Donderdag 11 april 2024
13:00
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
1 minuut lezen

Gratis voor leden! 

Green Buildings nodigt jou graag uit voor een inspirerende middag op donderdag 11 april 2024, vanaf 13.00 uur, op het Hoofdkantoor van de Rabobank, gelegen aan Croeselaan 18, Utrecht. Dit jaar staat in het teken van "Een snelle gids voor duurzame gebouwen".

Wat kan je verwachten?

Een dynamisch programma met vooraanstaande sprekers, waaronder Christine Boland, Jaap Korteweg, Teun van de Keuken, Ester Barendregt en meer! Deze experts zullen inzichten delen en concrete tips & tricks bieden om vastgoed op een effectieve manier duurzamer te maken.

Waarom deelnemen?

In een tijd waarin duurzaamheid cruciaal is, biedt het Green Buildings Event u de kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Leer van de experts, ontdek innovatieve benaderingen en maak kennis met praktische oplossingen voor een groenere toekomst.

Gratis voor FMN-leden 

Wij bieden jou een exclusieve kans om deel te nemen aan het Green Buildings Event 2024 zonder kosten! We hebben een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar gesteld voor onze gewaardeerde leden.

Dit betekent dat jij, als FMN-lid, de mogelijkheid hebt om een gratis toegangsticket ter waarde van 195,- te bemachtigen. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare gratis tickets is beperkt. 

Meld je hier aan

Praktische informatie:

  • Datum & Tijd: Donderdag 11 april 2024, 13.00 uur
  • Locatie: Hoofdkantoor Rabobank, Croeselaan 18, Utrecht
  • Toegang: Gratis voor FMN-leden (tickets ter waarde van 195,-), ticket ontvang je als lid per mail 

Locatie

Croeselaan 18
3521 CB Utrecht

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.