Activiteit

Green Buildings Regatta

06 sep
Vrijdag 6 september 2024
Evenement
Profielfoto van FMN Redactie
1 minuut lezen

Ieder jaar organiseert CFP Green Buildings de Green Buildings Regatta. Deze zeilrace is een mooie kans om de banden met klanten of collega’s te versterken. Met de wind in de zeilen, omringt door de natuur, komen de nieuwe duurzame ideeën vanzelf los! Meedoen? 
Meld je dan hier aan.

Een unieke, spannende zeilwedstrijd

Meer dan 200 deelnemers strijden om de felbegeerde bokaal: de Green Buildings Regatta biedt jouw onderneming de kans om een unieke ervaring op te doen met je team. Strijd tegen andere bedrijven tijdens een echt zeilevenement en race samen richting de finishlijn. Of jouw team nu de bokaal wint of niet, de banden tussen collega’s en/of klanten zijn aan het eind van de race absoluut versterkt!

De Green Buildings Regatta is veel meer dan alleen een zeilevenement. Het biedt tevens een netwerkmogelijkheid voor geïnteresseerden in groene gebouwen en circulariteit. Alle deelnemers houden zich namelijk bezig met het verduurzamen en het creëren van groene gebouwen. Laat je inspireren door koplopers in de industrie in een informele, enthousiaste en open setting of breid je netwerk uit met gelijkgestemden.

Twijfel je nog? Bekijk dan de officiële CFP Green Buildings Regatta 2023 aftermovie om te zien wat je mogelijk mist!