Nieuws

SDG 8: Facility management is bij uitstek de plek waar een inclusieve economie kan starten

14 januari 2021 | 1 minuut lezen

In deze vierde aflevering van 'Doe eens duurzaam!' gaan host Alycia Biekram (FMN Expertteam Circulaire & Inclusieve Economie) in gesprek met Etienne Friederichs (initiatiefnemer Buitengewoon) en Mireille Geijsen (oprichter van I-did) over SDG 8: Waardig werk en economische groei. 

Een groot deel van de jongvolwassenen behoort officieel niet tot de beroepsbevolking en zit dan ook niet in de kaartenbak van het UWV. Helaas zitten hier ontzettend veel talentvolle mensen tussen die graag een leuke baan willen en een belangrijke bijdrage kunnen leveren binnen organisaties. Facility management is bij uitstek de plek waar een inclusieve economie kan starten. Niet alleen om iedereen kansen te bieden, maar ook om zelf kansen te grijpen en waarde te genereren. Hoe ga je als facility manager aan de slag met SDG 8? En hoe ga je om met mogelijke valkuilen? Je ziet het in deze aflevering van Doe eens duurzaam!

Samen maken we het verschil

Hoe is jouw organisatie bezig met SDG 8: Waardig werk en economische groei? Deel onze productie op jouw sociale kanalen voorzien van een gouden tip of praktijkvoorbeeld vanuit jouw organisatie, en gebruik daarbij de hashtag #DoeEensDuurzaam! Zo maken we samen het belang van FM kenbaar binnen ons vakgebied en ver daarbuiten! Wil je écht niks missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Lees hier meer over Doe eens duurzaam! en bekijk de afleveringen over SDG 1 en 7!