Nieuws

Verenigingsmanager Roel Masselink naar NFK

Profielfoto van FMN Redactie
6 oktober 2020 | 1 minuut lezen

Na iets meer dan 7 jaar gaat FMN-verenigingsmanager Roel Masselink iets anders doen. Per 1 november a.s. treedt hij in dienst van de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) waar hij zich als programmaleider en senior belangenbehartiger gaat richten op een goed leven met en na kanker en het beperken van de maatschappelijke gevolgen die (ex-)kankerpatiënten en hun naasten ervaren.

“Op wat ik de afgelopen jaren voor, met en bij FMN heb gedaan, ben ik bijzonder trots”, zegt Roel Masselink. “FMN is een fantastische vereniging, maar na 7 jaar is het voor mij tijd om iets anders te gaan doen. Met veel plezier en voldoening zal ik terugkijken op mijn tijd bij FMN. Iedereen – bestuursleden, leden, bureau, partners en alle anderen – waarmee ik de afgelopen jaren FMN op de kaart mocht zetten bedank ik uit de grond van mijn hart voor alle mooie, bijzondere en leerzame momenten en ervaringen.”

Als verenigingsmanager was Roel één van de drijvende krachten achter de invoering van het nieuwe lidmaatschaps- en contributiemodel. Met dit model legde FMN een stevig fundament voor een gezonde toekomst van de vereniging. Ook was Roel vanuit FMN als projectleider betrokken bij de fusie met NFC Index. FMN-voorzitter Michel Tobé: “Roel heeft zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet voor FMN. In die tijd heeft Roel op vele zaken, ik denk bijvoorbeeld aan de FMN Student Awards, een stempel kunnen zetten. We zijn Roel zeer erkentelijk voor zijn inzet, loyaliteit en betrokkenheid bij de vereniging”, aldus FMN-voorzitter Michel Tobé.

Het bestuur van FMN wenst Roel – die zijn werkzaamheden voor FMN inmiddels heeft afgerond – veel succes met zijn nieuwe stap en het impactvolle werk dat hij bij NFK gaat doen.