Nieuws

Het is de Week van de Young Facility Professional!

16 november 2020 | 1 minuut lezen

Deze week staat geheel in het teken van alle facilitaire young professionals. Een groep die onmisbaar is in het werkveld. Kijk alleen al naar de ontzettend interessante scripties die zijn ingezonden voor de FMN Student Awards. Young professionals hebben een heleboel nieuwe en frisse ideeën en zullen over een aantal jaar de doorstroom maken naar belangrijke posities binnen het werkveld.

Maar hoe ziet die weg eruit? En hoe krijg je de verbinding met anderen en het werkveld? Als young professional kan het af en toe best een zoektocht zijn om binnen ons mooie, maar ook vooral breedgeoriënteerde werkveld je weg en plek te vinden. Om hier binnen FMN meer aandacht aan te besteden en deze doelgroep een stem te geven, is iets meer dan een jaar geleden besloten om de community FMN Young op te richten.

Verbinden, ontmoeten en kennis delen

Na een zeer geslaagde eerste ontmoeting en bedrijfsbezoek bij TOPdesk zette FMN Young de plannen voor verschillende fysieke evenementen noodgedwongen in de ijskast vanwege het coronavirus. De zoektocht naar hoe te verbinden, ontmoeten en kennis te delen in deze tijd begon. Naast de Pubquiz Facilitair, een challenge en twee webinars over werkgeluk zijn hier nog genoeg mogelijkheden in te vinden. Zo staat er tijdens de Week van de Young Facility Professional een ontzettend mooi programma op de planning tijdens het kennisfestival Facility Matters van Facto op dinsdag 17 en woensdag 18 november. FMN Young sluit dit evenement af met weer een goed gevulde facilitaire pubquiz. Nog geen kaartje voor dit event? Meld je dan vooral nog even aan!

Toekomst FMN Young

Ook in het aankomende jaar zullen de events voorlopig hybride of volledig digitaal zijn. Hierbij zal de focus van FMN Young liggen op het ontmoeten en verbinden van de young professionals. Om hier zo goed mogelijk invulling aan te geven zijn een coördinator extern en coördinator activiteiten toegevoegd aan het bestuur van FMN Young. In een volgend nieuwsbericht zullen wij hen uiteraard voorstellen. Ook zullen we op een later moment de plannen van FMN Young voor 2021 delen. Houd de website en socials dus in de gaten!