Nieuws

Cennet Kumas en Esther Okwe trotse winnaars FMN Student Awards 2020

Profielfoto van FMN Redactie
13 november 2020 | 1 minuut lezen

Cennet Kumas (bachelor) en Esther Okwe (master) hebben de FMN Student Awards 2020 gewonnen. De uitreiking vond plaats tijdens het digitale congres FMN Connext XL: Back to school! Meer dan 600 mensen brachten hun stem uit. Hun oordeel bepaalde samen met dat van de vakjury de uitslag.

Waar de finalisten van de FMN Student Awards normaal gesproken voor een zaal vol congresdeelnemers staan, werden zij nu via een livestream in beeld gebracht tijdens de uitreiking. De vreugde was van Cennets gezicht af te lezen toen bekend werd dat zij de winnaar was in de categorie Bachelor. Cennet overtuigde de jury en het publiek met haar scriptie ‘Van social impact naar werkgeluk’ waarin zij onderzocht wat interne social impact is en hoe social impact op medewerkers van leveranciers van ABN AMRO kan worden bevorderd.

Ook Esther reageerde blij en verrast toen haar naam werd genoemd als winnaar van de FMN Student Awards 2020 in de categorie Master. In haar onderzoek ‘Assessment of the potential added-value of building information modelling (BIM) for FM’ onderzocht zij de bijdrage die BIM (Bouwwerk Informatie Model) kan leveren om facility management te verbeteren in de exploitatie- en onderhoudsfase van kantoorgebouwen in Lagos, Nigeria.

Bekijk onder dit bericht de video's waarin Cennet en Esther hun scripties presenteren. In het persbericht lees je meer over de finale en de motivatie van de vakjuryleden.

FMN feliciteert Cennet en Esther met het winnen van de FMN Student Awards 2020 en bedankt alle deelnemers voor hun bijdragen!

Presentatievideo Cennet

Presentatievideo Esther