Column

Over Kaas, IJs, Lucht en Bok....

Klopt het wat fabrikanten ons verkopen en hoe zit het met het ambacht...?
Profielfoto van Hans G.J. Topée
Hans G.J. Topée
11 juli 2022 | 1 minuut lezen

"Vakantie"

De Keuringsdient Van Waarde is met vakantie. Moet ook gebeuren! Daarom deze week wat mooie artikelen van diezelfde Keuringsdienst.

Over Kaas en Schimmel en welke functie schimmel heeft op kaas? Over goede en slechte schimmels.

https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/wat-voor-functie-heeft-schimmel-op-kaas

Over bokken en vlees en waarom we bokkenvlees moeten redden!

https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/de-heerlijke-bokkenvlees-hamburger-van-chefkok-nel-schellekens

En over zakken en lucht, waarom er meer lucht in een zak chips zit dan chips!

https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/KN_1678993

Over ijs en ijs en over Gelato, en waarom we kiezen voor italiaanse gelato!

https://www.npo3.nl/keuringsdienst-van-waarde/wat-is-het-verschil-tussen-italiaanse-gelato-en-gewoon-roomijs

 

Facility Management

Weer mooie verhalen over consumptie, producten en grondstoffen. En veel gaat eigenlijk over 'ambacht'. Een bijna vergeten begrip in onze westerse wereld, maar gelukkig weer in opkomst. Wat is jouw ambacht en welke ambachtelijke producten lever jij aan jouw klanten, collega's, gebruikers?

Ik gun ieder bedrijf zijn eigen 'ambachtslieden’!

Laten we vooral echte waarde en gevoel betrekken bij keuzes in al die unieke dingen die we mogen doen!