Nieuws

Lancering van het Marktonderzoek tijdens WorkPlace Xperience op 29 maart

Profielfoto van FMN Redactie
16 maart 2022 | 1 minuut lezen

Presentatie Facility & Workplace Experience onderzoek 2022

FMN presenteert dinsdag 29 maart, op het WorkPlace Xperience event samen met TwynstraGudde het Facility & Workplace onderzoek 2022. Wat zijn de veranderende behoeften van mijn gebruikers? En wat is de impact hiervan op de bricks, bytes, behavior en belonging? Antwoord op deze, en vele andere interessante vraagstukken worden om 13.00 uur gepresenteerd op het mainstage.

 

WorkPlace Xperience

Iedereen wil een duurzame en gezonde werkomgeving. Maar hoe ziet die werkomgeving eruit en hoe creëer ik die? Ervaar de beleving van een gezonde en duurzame werkomgeving live op WorkPlace Xperience. Op 29 & 30 maart 2022 komen 1500 professionals uit de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate komen samen en worden tijdens dit event de nieuwste innovaties en projecten getoond. 

Beleef twee dagen lang de Workplace Xperience die is ontworpen door 7 topdesigners, 60 partners en meer dan 30 sprekers. Zij geven deze Xperience letterlijk vorm en inhoud op basis van 7 thema’s zoals Wellbeing, Vitality, Hybrid Working en Social Responsibility.

 

Bestel als FMN-lid je ticket met 25% korting!

Als partner van Smart WorkPlace mogen wij 25% korting aanbieden op de reguliere ticketprijs van €75,-. Deze korting is exclusief voor leden van FMN.

 

Bekijk deze teaservideo, waarin Bas Drijfhout van TwynstraGudde al een tipje van de sluier oplicht over de resultaten...