Nieuws

Nieuwe datum voor FMN Connect XXL Maak(t) de Verbinding: 19 mei 2022

Profielfoto van FMN Redactie
15 december 2021 | 2 minuten lezen

Vanwege de huidige onzekerheid rondom het coronavirus, én omdat wij als beroepsvereniging voor de facilitaire professional het bij uitstek onze verantwoordelijkheid vinden een voor ieder veilig en corona-proof congres te organiseren, verplaatsen we het congres nu definitief naar donderdag 19 mei 2022

FMN Connect wordt XXL

Het programma van FMN Connect XXL blijft in het teken staan van verbinding. Verbinding met onze leden, met onze partners en sponsors en met onze Expertteams. Op 19 mei a.s. schotelen we je een uitgebreide keuze voor aan keynotes, workshops en break-outsessies, maar kun je ook kennis maken met onze partners en sponsoren en ruimen we veel tijd in voor interactie tussen de deelnemers. Onze leden zijn ook van harte welkom voor de voorjaars-ALV die we voorafgaand aan het programma organiseren. En natuurlijk sluiten we de dag gezamenlijk af met een gezellige netwerkborrel! 
Aanmelden of meer informatie over FMN Connect XXL? Klik hier.

Een aantal onderdelen van het oorspronkelijke programma vullen we op een andere manier in: 

Online FMN & Facilicom nieuwjaarsreceptie
Net als vorig jaar zal de traditionele nieuwjaarsreceptie van FMN en Facilicom digitaal plaatsvinden. Een moment waarop wij met elkaar proosten en vooruitkijken naar het nieuwe (verenigings-)jaar! Deze borrel vindt plaats op donderdag 13 januari van 16.30 tot 17.15 uur. We zullen een interactief programma presenteren waarin samenzijn centraal staat in de vorm van een korte pubquiz! Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen, namelijk: een FMN & Facilicom Verrassingsbox! Om het geheel nog leuker te maken krijgen alle leden van FMN en werknemers van Facilicom die zich aanmelden voor de nieuwjaarsreceptie een gratis borrelpakketje thuisgestuurd zodat we gezamenlijk kunnen proosten!

De FMN Student Awards
Onze finalisten voor de jaarlijkse FMN Student Awards zitten al een tijd in spanning. Eerst zouden zij op 25 november hun Master of Bachelor scriptie presenteren voor de deelnemers aan Connect XL, en daarna werd dit 13 januari. We hebben besloten dat we deze toppers niet langer kunnen laten wachten op de uitslag van de verkiezing. Daarom zullen we het jury-oordeel over de scripties de doorslag laten geven en gaan we met onze filmploeg op stap om de winnaars te verrassen.  Bekijk de video’s van de finalisten! De twee winnaars worden op ludieke wijze bekend gemaakt tijdens de FMN & Facilicom nieuwjaarsreceptie op 13 januari. 

Programma FMN Connect XXL (onder voorbehoud)

Meer weten over het programma en de deelnemers? Bekijk dan deze pagina. Direct aanmelden? Klik dan hier