Nieuws

Wij zoeken jou! Nieuwe FMN Expertteamleden gezocht

Profielfoto van FMN Redactie
1 februari 2023 | 2 minuten lezen

Loop jij als facilitair professional warm voor innovaties in jouw vakgebied? Of deze nu gaan om duurzaamheid, techniek, hospitality of de toekomst van het kantoorgebouw?

Zie jij het zitten om in een gemotiveerd team jouw expertise te delen en samen te werken aan vernieuwende ideeën en mooie producten?

Dan hebben wij jou nodig!

Kennisontwikkeling en – deling is voor FMN hoofdzaak. Dit doen wij samen met onze leden in de Expertteams. Als lid van een van onze Expertteams krijg je alle ruimte om jouw ideeën in te brengen en te werken aan concrete producten en ideeën. Deze producten stellen we vervolgens beschikbaar aan al onze leden en soms ook niet-leden. Denk daarbij aan podcasts, artikelen, ronde-tafelsessies, webinars etc etc. En we ontwikkelen niet alleen concrete producten; we duiden ook de ontwikkelingen in de markt. Je levert al met al een heel directe bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied en, mooi meegenomen, ook aan jouw eigen ontwikkeling én netwerk!

Dit vragen wij

Een Expertteam komt een aantal keren per jaar bij elkaar, al dan niet online. Data worden in onderling overleg vastgesteld. Daarnaast verwachten wij van jou dat je af en toe de handen uit de mouwen steekt. Bijvoorbeeld door het aanspreken van jouw eigen netwerk; het voorbereiden van onderzoek; het meeschrijven aan een artikel etc. Uiteraard doe je waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt.

Dit bieden wij

De mogelijkheid om jouw kennis te delen én te vergroten in een gezellig team met vakspecialisten. En natuurlijk biedt dit jou een uitgelezen kans om jouzelf als expert in het vakgebied te profileren en jouw netwerk uit te breiden. De teams worden ondersteund door een professioneel verenigingsbureau met raad en daad; je staat er dus niet alleen voor. Onkosten worden vergoed.

Spreekt jou dit aan?

Stuur dan snel een mail naar een van de voorzitters:

Of neem voor meer informatie contact op met onze verenigingsmanager, Jannemarie Vergunst.

*Met name de eerst drie teams hebben nu versterking nodig. Ligt je hart echter meer bij een van de andere thema’s? Laat je daardoor niet weerhouden; samen verkennen we de mogelijkheden.