Nieuws

Een duurzaam FM begint bij het SDG Festival

26 mei 2021 | 2 minuten lezen

Met onze keuzes en acties kunnen we bijdragen aan het behalen van de SDG’s. Ook jij kunt als FM’er werken aan een mooiere en eerlijkere wereld. Maar waar begin je? En hoe ga je verder? Tijdens het FMN Connect XL SDG Festival - Hoe duurzaam doe jij? leer je het van de meester zelf: niemand minder dan Jan Terlouw verzorgt morgen de keynote.

Bekend gezicht Jan Terlouw

Keynotespreker Jan Terlouw was eerder te gast in een van de afleveringen van de SDG-videoproductie ‘Doe eens duurzaam!’ waarin hij vertelde over de bijdrage van FM aan biodiversiteit en klimaatadaptie. Een eerlijke maar optimistische kijk op klimaatverandering en wat jij als FM’er en burger kunt doen. Want, zo luidt de boodschap van Terlouw, we kunnen echt allemaal iets doen: “In de eerste plaats door ons ervoor te interesseren, ons bewust te maken.” Deze keer opent hij het inhoudelijke programma van het SDG Festival, een ware eer!

Een mooiere en eerlijkere wereld

De boodschap van Jan Terlouw is optimistisch: het is niet te laat om iets te doen aan het wereldwijde probleem dat op ons afstevent. Met onze keuzes en acties kunnen we bijdragen aan het behalen van de SDG’s, hier en in het buitenland. Samen kunnen we uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis aanpakken. Ook jij kunt als FM’er bijdragen aan een mooiere en eerlijkere wereld. Daarom organiseren FMN en Facilicom dit SDG Festival. Om jou praktische handvatten, instrumenten en praktijkvoorbeelden te geven zodat je de SDG’s kunt implementeren in jouw organisatie. Want: een betere wereld begint bij jezelf.

Duurzame denkers op het podium

Behalve Jan Terlouw zijn er morgen nog een heleboel bevlogen, duurzaam-denkende professionals die je vertellen hoe je met succes stappen in de duurzame richting kunt zetten. Klik op de afbeelding hieronder om de sprekers en het programma te bekijken.

Programma SDG Festival

Gratis toegang als FMN-lid

Een bezoekje aan het SDG Festival is ook nog eens duurzaam voor je portemonnee, want als FMN-lid heb je gratis toegang tot het festival! Je bestelt je toegangskaartje op deze website. Vul je lidmaatschapsnummer in om 100% korting op de toegangsprijs te krijgen. Hulp nodig? Stuur ons een mailtje. We helpen je graag!

Bestel je ticket!